Tilbake til alle arrangementer

Etterspill med MEER

  • Havlysttheateret, Ramme Rammeveien 90 1545 Hvitsten (kart)

— Orkestral pop, klassisk musikk og progressiv rock i ny drakt.

Igjen har vi den store gleden av å ønske velkommen til Etterspill med MEER, et av landets mest unike, sjangeroverskridende band.

Med et progpop-lydbilde som spenner fra storslåtte, orkestrale klanger via intrikat rock til sår indie, overrasker dette bandet stadig: De jobber grenseløst på tvers av sjangre, men likevel er uttrykket helstøpt og med en tydelig identitet. Musikken er alltid i bevegelse og veksler mellom rått og stillferdig, og med en felles kraft og utforskertrang i bunn.

I 2021 gjestet de et nær fullsatt Havlysttheater hos oss — og nå er de tilbake med et helt nytt album. Velkommen til en eksklusiv, intim popkonsert i stort format.

Rabatterte middags- og omvisningspakker kan kjøpes direkte gjennom vårt billettsystem. For overnatting på Ramme fjordhotell, benytt koden 'havlyst24' ved bestilling (gjelder for inntil to netter).

Johanne Margrethe Kippersund Nesdal vokal
Knut Kippersund Nesdal vokal
Eivind Strømstad gitar
Åsa Ree fiolin
Ingvild Nordstoga Sandvik bratsj
Ole Gjøstøl piano
Morten Strypet bass
Mats Fjeld Lillehaug trommer

Mer om bandet

MEER er åtte musikere med ett felles mål: et vakkert kaos. Gjengen bak musikken har jobbet sammen i ulike sammenhenger i mange år, og har siden oppstarten for snart femten år siden utviklet seg til å bli et tettvevd kollektiv bestående av et søskenpar, et ektepar, klassekamerater og kolleger. Den kreative kraften som kokes sammen i det eklektiske fellesskapet har resultert i hittil tre album og en rekke bejublede konserter i inn- og utland. Med sitt andre album Playing House som kom ut på Karisma Records i januar 2021, viser MEER seg som et band helt utenom det vanlige. Albumet har fått strålende anmeldelser fra rundt om i hele verden, og en entusiastisk internasjonal lytterskare som stadig vokser.

Velkommen til en stor kunstmusikalsk opplevelse!

Foto: Per Sollerman. Video: Phredlifornia

Alt innhold på denne siden, inkl. tekstmateriale, er beskyttet av opphavsrett og kan ikke gjenbrukes uten samtykke.

Forrige
Forrige
7. juli

Christiania Klangkollektiv: Klassiske dialoger

Neste
Neste
14. juli

Nordiske inspirasjoner: Sibelius, Grieg & Kaldalóns